Lunch
Oferta lunchowa obowiązuje od poniedziałku do piątku w godzinach 12:00-15:30.
Do wszystkich zestawów podajemy gratis:
Zupa MANDU – delikatny bulion wołowy z pierogami warzywnymi. Dodatki: kapusta pekińska, kiełki fasoli, ścięte jajko, cukinia, szczypiorek;
albo
Zupa RYBNA – rozgrzewający wywar rybny z kawałkami ryb i kurkumą. Dodatki: imbir, pomidor, gorczyca, cebula, czosnek;
albo
Sałatka WAKAME – Orzeźwiająca japońska sałatka z wodorostów z sezamem i ogórkiem.
UWAGA: Lunche na wynos rozwozimy tylko na terenie Wilanowa.
poniedziałek
Chrupiąca ryba w panierce panko, podawana z warzywnymi pierożkami gyoza, dipem miodowym oraz sałatką z marchewki, ogórka, cebuli, sezamu i orzechów
wtorek
Makaron ryżowy w sosie ostrygowo-grzybowym, smażony z wołowiną, marchewką, cukinią, cebulą dymką i kiełkami fasoli
środa
Chrupiący kurczak w sosie pomidorowym, serwowany z ryżem, marchewką, papryką, imbirem, cebulą i czosnkiem
czwartek
Japoński makaron pszenny z dodatkiem owoców morza, czosnku, cebuli, bakłażana, zielonej fasoli oraz papryki
piątek
Grillowany łosoś w słodkim sosie teriyaki, podawany z ryżem, papryką w trzech kolorach, cukinią i cebulą
Zestaw 1 (8 szt.)
Nigiri łosoś 2 szt.
Futomaki tatar z łososia 6 szt.
Zestaw 2 (12 szt.)
Futomaki łosoś 6 szt.
Pieczone maki łosoś 6 szt.
Zestaw 3 (14 szt.)
Pieczone maki krewetka w tempurze 6 szt.
California maki surimi 8 szt.
Zestaw 4 (14 szt.)
Futomaki tuńczyk 6 szt.
California maki sałatka krabowa 8 szt.
Zestaw 5 (16 szt.)
Hosomaki łosoś 8 szt.
California maki krewetka w tempurze 8 szt.
Zestaw wege (20 szt.)
Hosomaki ogórek 8 szt.
Futomaki wegetariańskie 6 szt.
Pieczone maki warzywa w tempurze 6 szt.