Pyszne nowości

22 zł

Lekko pikantny bulion z kaczki doprawiony sosem sojowo-grzybowym, kardamonem i anyżem, z dodatkiem makaronu z batatów, dymki oraz grzybów shiitake

18 zł

Delikatny bulion imbirowo-warzywny z dodatkiem pak choi, grzybów, czosnku i makaronu pszennego

23 zł

Smażone tofu z dodatkiem kiełków, wodorostów i czerwonej fasoli

33 zł

Grillowane kawałki serioli, serwowane z sosem truflowym, sezamem i bakłażanem

34 zł

Pikantne krewetki smażone na maśle z czosnkiem i winem, podawane na mixie sałat

40 zł

Grillowany dorsz polany kremowym, limonkowo-kokosowym sosem, serwowany na szpinaku z dodatkiem czarnego makaronu ryżowego

 

40 zł

Smażona wołowina z dodatkiem makaronu ryżowego, ciemnego sosu ostrygowego, kiełków, tamaryndowca, japońskiego wina oraz oleju sezamowego

2 szt. / 22 zł

Węgorz na słodko i pikantna siekana małża św. Jakuba

23 zł

Kompozycja dowolna

6 szt. / 34 zł

Warzywa w tempurze owinięte tuńczykiem, przykryte pikantnym tatarem

6 szt. / 36 zł

Chrupiący krab Soft Shell w tempurze z dodatkiem pikantnego tatara z łososia

8 szt. / 33 zł

Marynowana wołowina w tempurze z dodatkiem avocado, majonezu i ostrej papryczki

8 szt. / 35 zł

Kalmar w tempurze pokryty plastrami opalanego łososia z dodatkiem kolendry i skórki z limonki