Lekko pikantny bulion z kaczki doprawiony sosem sojowo-grzybowym, kardamonem i anyżem, z dodatkiem makaronu z batatów, dymki oraz grzybów shiitake
Pyszne nowości
ZUPA YASAI
Delikatny bulion imbirowo-warzywny z dodatkiem pak choi, grzybów, czosnku i makaronu pszennego
YAKI TOFU
Smażone tofu z dodatkiem kiełków, wodorostów i czerwonej fasoli
BURI HIRAKI
Grillowane kawałki serioli, serwowane z sosem truflowym, sezamem i bakłażanem
GARIKKU EBI
Pikantne krewetki smażone na maśle z czosnkiem i winem, podawane na mixie sałat
TARA RAIMU
Grillowany dorsz polany kremowym, limonkowo-kokosowym sosem, serwowany na szpinaku z dodatkiem czarnego makaronu ryżowego
YAKI GYUNIKU
Smażona wołowina z dodatkiem makaronu ryżowego, ciemnego sosu ostrygowego, kiełków, tamaryndowca, japońskiego wina oraz oleju sezamowego
GUNKANY
Węgorz na słodko i pikantna siekana małża św. Jakuba
TEMAKI
Kompozycja dowolna
VEGGIE TATAR ROLL
Warzywa w tempurze owinięte tuńczykiem, przykryte pikantnym tatarem
NATSU ROLL
Chrupiący krab Soft Shell w tempurze z dodatkiem pikantnego tatara z łososia
AVOCADO BEEF ROLL
Marynowana wołowina w tempurze z dodatkiem avocado, majonezu i ostrej papryczki
IKATEN ROLL
Kalmar w tempurze pokryty plastrami opalanego łososia z dodatkiem kolendry i skórki z limonki